Logo

Szia!Üdvözöllek a weboldalamon! Egyedi, ásványokból, gyöngyökből és egyéb kiegészítőkből készült gyönyörűségeket találsz itt. Jó szórakozást kívánok!

Kedvenceim 

 

Lapis lazuri

 

 

Képtalálat a következőre: „lapis lazuli”

A lapis lazuli megnyitja a harmadik szemet, és egyensúlyba hozza a torokcsakrát. Elősegíti a megvilágosodást, serkenti az álmodását, hangsúlyozza az extraszensz képességeket, megkönnyíti az asztrális utazást. Növeli a személyes és spirituális erőt. Ez a kő gyorsan oldja a stresszt, mély békességet biztosít. Hatalmas nyugalom jellemző rá, és a kulcsot jelenti a spirituális képességekhez. Védelmet nyújtó kő, az őrzőlényekkel áll kapcsolatban. Felismeri az asztrális támadást, blokkolja, és visszatéríti az energiát oda, ahonnan ered. A kimondott szó erejére tanít, és visszafordítja azokat az átkokat, rendellenességeket, amelyeket a kimondott dolgok okoznak.
Ez a kő, fizikai, szellemi, érzelmi és spirituális szinten egyaránt harmóniát teremt, amelynek hiánya depressziót, rendellenességet és céltalanságot eredményez, viszont a harmónia mély belső tudást biztosít.
A lapis lazuli segít abban, hogy az életünket saját magunk irányítsuk. Felfedi a belső igazságot, növeli az öntudatot, valamint lehetővé teszi a kompromisszumok és akadályok nélküli önkifejezést. Ha az elfojtott harag nehézséget okoz a torokban vagy a kommunikációban, a lapis lazuli feloldja ezeket. Ez a kő az őszinteséggel, a könyörületességgel és becsületességgel gazdagítja a személyiséget.
A lapis lazuli hatékonyan erősíti a gondolkodást. Serkenti a tudat magasabb rendű képességeit; objektivitást és egyértelműséget biztosít. Fokozza a kreativitást. Segít szembenézni az igazsággal, bárhol is bukkanunk rá, valamint annak elfogadásában, amire tanít. Támogat a saját véleményünk kinyilvánításában és lerendezi a konfliktusokat. Az aktív hallgatás hasznosságára tanít.
A lapis lazuli megerősíti a szerelmi és baráti kapcsolatokat, s megkönnyíti érzelmeink és érzéseink kimondását. Szertefoszlatja a mártíromságot , a durvaságot és a szenvedést. Drágakő eszenciaként megsemmisíti az érzelmi leigázottságot.