Logo

Szia!Üdvözöllek a weboldalamon! Egyedi, ásványokból, gyöngyökből és egyéb kiegészítőkből készült gyönyörűségeket találsz itt. Jó szórakozást kívánok!

Kedvenceim 

 

Pirit

Képtalálat a következőre: „pirit”

A pirit a szulfidásványok közé tartozó ásványfaj. Leggyakoribb kristályalakja a kocka, valamint az ötszögtizenkettes (dodekaéder), amikor 12 darab szabályos ötszög határolja a kristálytestet. A lapok felülete erősen rostozott, gyakori a tömeges változata is. A pirit elterjedt neve a „bolondok aranya” is, mivel külsőleg hasonlít az aranyra.

Önbecsülés, bőség, az öröm tudatosságának köve. Rámutat gondoltataim érzelmeim káoszára. Segít rendet rakni, megérteni, hogy szerepjátékaimban csak önmagam pusztítom, halogatom mindazt elérni,, amire nagyon vágyom. segít önmagam értékeit megtalálni, vagyis kilépni a szerepjátékaimból, és felelősségetvállani mindazért ami történik velem, mert már tudom hogy azt mind én okoztam magamnak.

A jólét köve, szembesít saját démonaimmal, segít legyőzni őket, segít félelmeim kioldozásában. Ha ezt megtettem, felfakad bennem az öröm, az öröm bőségének és gondolatainak teljessége, és megváltozik az életem.

Feltölt energiával.

 

Fajtái:

Pirit kocka - csoportocskák

- Nappirit, vagy pirit virág