Logo

Szia!Üdvözöllek a weboldalamon! Egyedi, ásványokból, gyöngyökből és egyéb kiegészítőkből készült gyönyörűségeket találsz itt. Jó szórakozást kívánok!

Kedvenceim 

 

Színezett hegyijáde

 

A színezett hegyijáde a fehér jáde mesterségesen színezett változata.

Nevét a hozzá hasonló színű ásványról kapja.

A hegyi jáde ösvénye 

Hamarosan történik valami, aminek nagyon fogsz örülni. Az idő még ad egy kis lehetőséget arra, hogy utánagondolj annak, hogy mi mindent értél el eddig. Tekints vissza, és vedd észre milyen messzire jutottál. Légy hálás minden tapasztalatért és tudatosítsd, a szándékát egy nagyobb egésznek. Megérdemeled mindazt, amid van, és leghőbb vágyaid is teljesülnek, tehát hallgass továbbra is szívedre és kövesd annak bölcs szavait. Ösztönösen tudod, amikor jó úton jársz, szóval csukd be a szemed és ünnepeld a pillanatot csendben. Légy boldog, és vedd észre, milyen boldogan élhetsz a környezetedben. Talán most még nehezedre esik, hogy az élet szépségét meglásd, ezért figyelj hát befelé egy kicsit és ott fogod találni az örökké lángoló szeretet.

Megerősítések
Ünneplem az életet. Értékelek minden pillanatot. Hálás vagyok a szent életért és minden lélegzetvételért. Az örökké lángoló szeretet bennem van.

/noiportal.hu/