Logo

Szia!Üdvözöllek a weboldalamon! Egyedi, ásványokból, gyöngyökből és egyéb kiegészítőkből készült gyönyörűségeket találsz itt. Jó szórakozást kívánok!

Kedvenceim 

 

Boji kő

 

Boji kő

Megkülönböztetünk férfi és női köveket. Ezek már megjelenésükben is különböznek egymástól: a férfi kövek durvább tapintásúak, mint a női kövek.

Felerősíti az érzelmeket és a hangulatokat, segít felismerni a korlátozó mintákat, az egészségi problémák megelőzésére szolgál, fájdalommentesen oldja az enyhe blokkokat, az erősebbeket pedig tudatosítja, segíti a tisztulást és a kiválasztást. Regenerálja a szöveteket. Megelőzi a betegségre való hajlamot, növeli az ellenálló erőt. Előfordulhat az is, hogy telepatikus képességeket kelt. Leghatásosabb földelő kő. Erős a védelmi szerepük, hatékonyan oldják a blokkokat, tisztítják a blokkolt érzelmeket és gyógyítják a fájdalmas emlékeket. Meridiánjain át serkentik az energia áramlását Egyensúly teremtenek és energiával töltenek fel, összehangolják a csakrákat.

A boji minden csakrába kapcsolódik. Az erő köve, ez fizikai erőt is jelent, mert kinyitja a gyökércsakrát és belenyomja a földbe (szó szerint érezhető). Minden csakra torzulását tudatosítja, a blokkokat feloldja, nem hagy kitérőt. Intenzíven a félelmek, és a bűntudat kioldozására serkent, nem engedi elkerülni őket.

A boji kövek oldják az energiablokkokat, enyhítik a fájdalmat, valamint támogatják a szövetek regenerációját. Hasznosak akkor is, amikor a fizikai energia megcsappan, vagy makacs betegség gyötör. Nagyon finom szinten újra összehangolják a csakrákat, valamint kijavítják és ismét energiával tölti fel a "lyukakat" az aurán.